Vesterport Cykellager

God Service

Vi gør altid vores bedste for at vores kunder får en god oplevelse når de kommer ind til os. Om de leder efter en reservedel, eller bare har brug for råd og vejledning, står vi klar til at hjælpe dig videre på vejen. Vi ved at cyklen er svær at undvære, derfor kan du komme ind fra butikken åbner, aflevere din cykel og få den afsted senere samme dag. Ellers heder det fra ”dag til dag” service, hvor du aflevere din cykel og får den med dagen efter igen. Er du punkteret, kan du tage hjulet med ind, så skifter vi slangen på en time.

Værkstedet

På vores værksted kan vi lave alle reparationer. Vi har værktøjet til at få din cykel hurtigst muligt afsted. Vi laver alt fra små, til de helt store reparationer, for at få din cykel til at være som du gerne vil have den.

Reparationer

Vores team af faglærte mekanikere står parate til at tage imod din cykel. Vi sørger for, at vi altid er ”up to date”, med den nye teknologi der skulle komme ud i cykelverdenen. Vi er alle faglærte og har taget kurser inden for den nye teknologi, så vi hurtigere kan få dig ud og kører igen.

Gode Tilbud

Vi har altid gode tilbud hele året rundt. Det er alt fra cykler, hjelme til diverse udstyr. Det er bare at komme ind og se dem, så skal vi nok hjælpe dig med hvad du søger efter.

FØLG OS PÅ FACEBOOK